Even voorstellen

Graag stellen wij ons zelf voor; wij zijn MO13-1, het eerste meiden (jeugd) team van Sportlust ’46 en we hebben er zin in! Op dit moment hebben we 11 speelsters en starten daarom als 8-tal. Ons team bestaat uit voetballers die de overstap uit de jongens jeugd hebben gemaakt en een aantal meiden die voor het eerst gaan voetballen. Ouders verzorgen de trainingen en hebben zich aangemeld als leider, zij zijn net zo enthousiast als de meiden zelf.

 Vind je het leuk om dit enthousiaste team en haar begeleiders in actie te zien? Zaterdag 7 september spelen we onze eerste thuis wedstrijd, om 10:00 uur tegen Berkel MO3-3, kom gezellig kijken!

 Op dit moment blijven de aanmeldingen/ verzoeken om een keer mee te trainen binnenkomen. Wellicht kunnen we daarom snel de overstap naar een heel veld, of start er een tweede achttal. Heb jij ook zin om bij ons te komen voetballen en ben je 10, 11 of 12 jaar? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!